Jeg fremstiller gerne smykker og vielsesringe af dit gamle guld. Jeg bruger dit guld til dit smykke, det er sjældent, at kvaliteten efter en omsmeltnig er så dårlig, at det ikke kan bruges direkte. Jeg syntes, at der er noget dejligt ved, at man kan få et smykke, skabt af smykker, som har en historie eller som et kært familiemedlem har båret. Det er en af de ting, der gør guld så fascinerende: guld er nemt at bearbejde og nedbrydes vanskeligt, så det kan bruges igen og igen i nye smykker - guld har været kendt siden oldtiden.

Da guldet i et smykke er en væsentlig del af prisen, så sparer du meget ved genbrug. Du betaler for omsmeltning og forarbejdning, men ikke for metallet. Hvis du kun har en lille del af guldet til et smykke, så kan jeg supplere - og har du for meget, så kan du få resten med hjem, eller jeg køber det til dagsprisen.  Min pris til design, omsmeltning og forarbejdning er 5.000 kr. Regn med at bruge knap 20 gram guld til et par vielsesringe, for der er altid lidt spild. 


      

Vielsesringene herunder er alle skabt af genbrugsguld. De brede er noget tungere, så her skal der nok ca 40 gram til, men prisen for forarbejdning er stadig 5.000 kr