Jeg fremstiller gerne smykker af dit gamle guld. Jeg bruger dit guld til dit smykke, det er sjældent at kvaliteten efter en omsmeltnig er så dårlig at det ikke kan bruges direkte. Jeg syntes at der er noget dejligt ved at man kan få et smykke, skabt af de smykker som et familiemedlem har båret. Armringen øverst på denne side er laver af Inges mormors armbånd og morfars urkæde, formen er ny, et smykke skabt af mig, men materialet har forfædre og formødre båret. Det er en af de ting der gør guld så fascinerende, guld er nemt at bearbejde og det var et af de første metaller der blev brugt i oldtiden.
Da guldet i et smykke er en væsentlig del af prisen så sparer du meget ved genbrug du betaler for omsmeltning og forarbejdning ikke for metallet. Hvis du kun kar en lille del af guldet til et smykke så kan jeg suplere og har du for meget så kan du få resten med eller jeg køber det til dagsprisen. Til et par vielsesringe skal der bruges ca.20 gram guld og min pris til design, omsmeltning og forarbejdning er 5.000kr. 
      

Disse vielsesringe er alle skabt af genbrugsguld. De brede er noget tungere så her skal der nok ca 40 gram til, men prisen for forarbejdning er stadig 5.000 kr