Det bliver godt igen
Vi lukkede galleriet, men har holdt værkstedet åbent, og det har været godt at arbejde igennem med et projekt, der giver mulighed for at vise alle de fantastiske bittesmå vilde blomster. De små vaser har været et velkomment tegn til at vise, at det bliver godt igen. Naturens vilde vidundere kommer igen. Overalt mellem brosten og andre barske vilkår vil de frem og glæde os. De er næsten usynlige set på lang afstand, men hvis man plukker dem og får hjem i en vase, ser man, hvor fine de små blomster er.

Alt det vil vi gerne dele med jer, men i disse nye coronatider bliver det på nettet - men vi vil savne at drikke et glas vin sammen og høre, hvordan I har det, og hvordan I er kommet gennem de første fyrre dage. Vi har nydt at arbejde på Østerbrogade, hvor den lille gård har givet mulighed for at være ude og se børn og børnebørn - og haft masser af tid til gøre rent og lægge puslespil, spille kort og opfinde kreative retter med køkkenskabenes rester, filosofere over livet og døden og værdsætte butikspersonale, skraldemænd og alle de andre, der holder samfundet sammen, mens vi læser coronanyhederne. En lærerig tid. 

Hvis du vil købe en vase så send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.