Velkommen til Bjerring & Clemmensens hjemmeside. Grundet den nuværende situation, er det en god ide kun at se tingene på nettet og vente nogle uger med at besøge os på Østerbrogade. Har du ting der skal afhentes? så ring i forvejen, der arbejdes på værkstedet og vi er ikke løbet tør for håndsprit.
Vi er et familiedrevet firma der fremstiller og sælger egne unikke håndlavede smykker og korpusarbejder. Galleri og værksted drives fra den gamle familieejendom Østerbrogade 49. Her havde Inges oldefar manufakturhandel fra 1894, nu har Inge og Claus Smykkegalleri og værksted i lokalerne. Alle Smykker fremstilles i værkstedet, som er direkte i forbindelse med Galleriet, så ved et besøg kan du få et indtryk af hvordan tingene skabes. Alt sølv og guld stammer fra genbrug. Vi har ingen mellemled, du taler direkte med guldsmeden der fremstiller smykket, som du vil bruge som gave, eller i fremtiden selv vil bærer.
Gennem årene har jeg skabt mange vielsesringe. På siden vielsesringe kan I se eksempler på ringe, som jeg tidligere har udført, men det er i galleriet og på værkstedet, vi sammen kan skabe de perfekte ringe.
På hjemmesiden kan du danne dig et indtryk af hvilke teknikker jeg bruger, og hvad vi kan skabe i værkstedet. Der er altid et bredt udvalg af corpusarbejder og unikke smykker i galleriet. Ofte danner ældre arbejder udgangspunkt for en dialog, der fører hen mod helt nye smykker. Min arbejdstid deler jeg op så jeg bruger halvdelen af tiden på udvikling af egne nye unikke arbejder, og halvdelen af tiden på bestillingsarbejder. Ofte har jeg et større projekt i gang, i  2020 er det nyt kirkesølv til Mesiaskirken.