Gothersgade 54 københavn ...40418468...cb@clausbjerring.dk........ Se flere vielsesringe

Vielsesringe af genbrugs guld. Bæredygtige og økonomisk fornuftig, - ja næsten økologisk.
Symbolikken i at bære ringe fremstillet af arveguld er sympatisk, guld som din familie eller venner har båret, kan bringes videre i ny form - og stadig være samme materiale.

I værkstedet har jeg mange eksempler på hvordan ringene kan se ud. I kan selv bestemme hvor brede, kraftige og hvilken overflade ringene skal have, der er næsten ingen grænser når man går til en guldsmed, der laver ringene på eget værksted.
Da jeg ikke er afhænig af at bestille færtige ringe fra en fabrikant er min leveringstid ganske kort, ned til to dage, hvis I har travlt - men en til to uger er mere komfortabelt.

Hvis jeg skal fremstille ringe af dit gamle guld er prisen 5.000kr for omsmeltning og fremstilling af ringene.
Der skal bruges ca. 15 gram til de smalle ringe, 25 gram guld til et par ringe der er ca. 7 x 1,5 mm. Er der guld i overskud kan du få resten tilbage til senere brug, eller du kan bruge guldet som betaling. har du ikke guld nok, så kan jeg lægge lidt guld til.

Har dit guld en særlig affektionsværdi så kan du få billeder af processen på en DVD.

Mormors armbånd smeltes Hældes i indgods En guldbarre
valset tyndere og savet ud. Ringen bukkes Ringen slås rund

færdige ringe

Eksempler på ringe der kan fremstilles af dit eget guld - men det er kun fantasien der sætter grænser.
For flere oplysninger ring 40418468, send en mail cb@clausbjerring.dk eller besøg mig i værkestedet, Det kan være smart at ringe eller sende en mail i forvejen, så går i ikke forgæves.